Page content

Boekhouding in Boekhoudprogramma

Boekhouding in Boekhoudprogramma

 

Zelf boekhouden in eenvoudig boekhoudprogramma zzp bespaart veel boekhouderskosten. Speciaal voor kleine ondernemingen. Je bent ook veel sneller klaar, van 1 uur naar 15 min.

Dit kan door een bijzondere feit:

80% van uw boekhouding staat al klaar als u betaalt en betaald wordt!

Dat maakt het eenvoudig voor een klein bedrijf. Dus zeker voor een zzp’er. En als een goedkoop boekhoudprogramma voor zzp (of kleine onderneming) u helpt om het boekhouden makkelijk te doen, dan heeft u …………. tijd over voor ondernemen!

Stelt u zich voor: wat gebeurt er met uw tijd, geld en focus als u dit weet? Ik weet hoeveel positiviteit het oplevert. Het maakt ondernemers blij!

 

Boekhoudprogramma zzp geschikt voor u?

 • vindt u boekhouden in Excel tijdrovend?
 • ervaart u boekhouden als saai?
 • wilt u het liefst alles zelf boekhouden?
 • zoekt u naar wegen om boekhouderskosten te verlagen?
 • vindt u dat een boekhoudprogramma complex is?
 • vindt u de basis van boekhouden zelf doen nutteloos?
 • zoekt u naar boekhoudprogramma voor zzp zonder bijkomende kosten?
 • bent u een zzp’er of kleine onderneming?

Lees dan verder…

Hoe ik ontdekte boekhouden in véél minder tijd?

Een aantal jaren geleden was ik geschokt toen ik het ontdekte. Ik studeerde accountancy en kwam er achter dat mijn baas duizenden euro´s te veel aan een accountantskantoor uitgaf. U snapt zijn reactie vast wel. Ik legde het hem uit, vervolgens deden we met plezier een kleine investering en stopten direct met dat accountantskantoor. Gelukkig hoeft u, met uw kleine onderneming of als zzp´er, die investering niet meer te doen. Ik ben blij voor u!

Hoe ziet dat er uit: 80% boekhouding is al gedaan?

Die vraag begrijp ik. En het houdt u vast ook bezig: wat kost het, wat levert het mij op, wat zijn de risico´s of consequenties, is het begrijpbaar voor mij, moet of kan ik nu ook stoppen bij mijn boekhouder? En ja, hoe zit het met die andere 20%, Elma? Veel van deze vragen stelde mijn baas toen ook!

Kortweg gezegd zit het zo: op uw zakelijke bankrekening (lees: bankafschriften) staan veel gegevens die nodig zijn voor uw winst- en verliesoverzicht (en balans). Het is tijdrovend om deze over te typen in uw boekhouding, vandaar het volgende:   Proces: 80% boekhouding is gedaan bij betalingen

Deze gegevens kunnen gedownload worden in een eenvoudig boekhoudprogramma. Trouwens ook in een Excel sheet. Wist u dat? Verder is veel geautomatiseerd worden en herkenning van betalingstransacties.

Voordeel voor u?

Er is dus gekropen in de mind van de belastinginspecteur.  Zonder dat u de moeilijkheden ervan ervaart. Het speelt zich achter de (boekhoud) schermen af zonder dat u de controle of het overzicht verliest.   Gevolg: de boekhouder (of uzelf) is aanzienlijk sneller klaar met de  de belastingaangiften. Geen tijdrovende activiteiten meer nodig, maar hooguit een boekhouder voor een controle (op extra belastingbesparingen) en dus heeft u veel lagere kosten (28%-55%+)!

Waar te starten

Het start allemaal met uw zakelijke bankrekening

Vervolgens download u de gegevens in een eenvoudig boekhoudprogramma. Eén waarschuwing, want niet alle werkwijze en boekhoudprogramma’s voor zzp érs leiden tot: gevarendriehoek-verschil-zzp-en-freelance

 • betrouwbare belastingaangifte
 • eenvoudig boekhouden
 • minder administratie
 • lagere kosten boekhouder

Persoonlijk heb ik veel uitgetest. Helaas vaak teleurgesteld, vooral het zo mooi eruit zag. Om uw tijd te besparen help ik u graag en goed op weg om de valkuilen te voorkomen.

Hoe weet u wat de impact is voor u?

Uw vragen beantwoord ik via de korte video´s. Ze staan in mijn kennisbank ‘zelf boekhouden’. Het ontzorgt u dat u niet in de bekende valkuilen duikelt :-). Klik op eenafbeelding.  Het helpt u betere keuzes te maken. Dus klik nu op een afbeelding hieronder>>

20% boekhouden nog doen zelf boekhouden zonder boekhouder  Hoevvel besparen met Goedkoop boekhoudprogramma zzp? Download tarieven

 

 

 

 

 

Meer vragen? Graag lees ik uw reactie hieronder en geef ik snel antwoord. Of anders neemt u direct contact met mij op.

 

Maar …. u wilt direct aan de slag met uw boekhouding?

Dat kan natuurlijk. Fijn uw gedrevenheid. Het maakt u zeker een goede ondernemer. Ga direct het gratis testaccount van Acumulus aanvragen. Een maand lang gratis en geheel vrijblijvend uw boekhouding doen zonder dat er direct een vervolgabonnement online boekhoudprogramma aan vast hangt.

  Succes! En vooral veel plezier! Elma

P.S. Een optie is een 1-op-1 workshop met mij (ook via Skype) om snel van start te gaan. Neem contact op en u ontvangt een gratis checklist voor de opstart. Hierdoor bent u onafhankelijker van mij.

 

 

 

Comment Section

13 reacties op “Boekhouding in Boekhoudprogramma


Door Cornelis op 6 juni 2014

Elma,
Wat doe je dit toch leuk. Ik heb er veel aan en je verteld het zeer plezierig.
Succes met alles,
Groet van Cornelis


Door Elma de Bruijn op 6 juni 2014

dag Cornelis,

Fijn!
Ik ben nieuwsgierig: wat precies vind je belangrijk om te leren?

Fijn weekend
Elma


Door Jos op 6 juni 2014

Goed, overtuigend verhaal. Maar ik ben eigenwijs en blijf nog ff zelf boekhouden! Daarom de volgende vraag; waar zet ik mijn terugontvangen btw van de fiscus weg? Ik denk als btw vrije inkomsten…
Groetjes jos


Door Elma de Bruijn op 6 juni 2014

Dag Jos, prima hoor dat je nog even doorgaat met excel. Al doende leert men -:)

Terug ontvangen btw koppel je aan, boek je dus weg onder dezelfde grootboekrekening als je btw betaalt.


Door Jos op 29 juni 2014

Mooi! Heerlijk zo’n bevestiging!
Dankje


Door Gerard van schaik op 21 september 2015

Goedemorgen elma ik vroeg me af of het ook geschikt is voor een kunstenaar/musicus ik werk nu met Snelstart al meer dan 10 jaar echter is het veels te duur aan het worden per jaar.

Ik hoor het graag.
Groeten gerard


Door Elma de Bruijn op 21 september 2015

Dag Gerard, Absoluut. Acumulus is geschikt voor elke zzp’er. Ik heb ook musicus en parttime kunstenaars als klanten die werken met Acumulus. Het boekhoudprogramma is goedkoop van prijs, zal niet snel duurder worden. En heel flexibel om lastige zaken “creatief” in te boeken.


Door Brigitte Rijmers op 29 september 2015

Hi Elma,
Ik wil je ontzettend bedanken voor je heldere taal maar ook humoristische manier van schrijven waardoor het gewoon leuk wordt om te lezen over een wat minder aangename bezigheid ;-).
Ik ben druk bezig met de voorbereiding van mijn eigen praktijk en jouw informatie kwam op het juiste moment! Dank je wel!
De kans is heel groot dat ik voor Acumulus ga kiezen.

Warme groet,
Brigitte Rijmers


Door Elma de Bruijn op 29 september 2015

Dank je wel Brigitte. Succes met je voorbereiding. Ik weet niet of je dit hebt gelezen >>
Handige stappen voor je je voorbereiding en vervolg zodat je ook je financiën op orde hebt


Door Brigitte Rijmers op 29 september 2015

Ik weet het ook niet meer precies of ik dit gelezen had 😉 want soms kom je om in de informatie die je tegemoet komt 😉 maar superbedankt dat je me er nog even op gewezen hebt!!
Groetjes
Brigitte


Door Elma de Bruijn op 30 september 2015

Bedankt voor je feedback. Ja, ik weet wat je ervaart. Vandaar het overzicht als gids in het oerwoud.

Plaats een reactie


*