Eenvoudig Zelf boekhouden In Boekhoudprogramma of Excel ?

Wil je je boekhouder ontslaan?

Beste zzp'er, wil je elk jaar honderden euro's besparen door
ZELF de aangifte inkomstenbelasting te doen?
Ja, stap dan over naar DigiBTW

Beste zzp'er, hier is mijn inspirerende brief. 
Eerst een duurzame visie over schaarse en overvloed en wat dit met boekhouders te maken heeft; een eyeopener voor besparingen. Vervolgens de voordelen voor jou: minder kosten en meer waarde voor een geweldig bedrijf. En natuurlijk de eenvoudige oplossing die je moeiteloos kunt invoeren.
Elma de Bruijn visionair boekhouder

Visie in de chaotische wereld

Technologie zorgt voor wel-vaart en laat ons stappen in de wereld van overvloed en moeiteloosheid. Het schept ook meerdere vormen van vrijheid.


Hier een voorbeeld hoe het was: ‘We zijn uitverkocht’ als een CD van een topartiest werd uitgegeven, dus rende je vanuit je bed als een gek naar de platenzaak om dit voor te zijn. En hoe vaak hadden boeken een tweede of derde druk? Dus voor beide geldt een beperkte uitgave en vervolgens meer productie van cd’s of boeken met behulp van schaarse, natuurlijke materialen.

Stel je eens voor hoe het gaat met een MP3/audio, e-reader of Spotify. Na elke download van een song, of boek, staat direct de volgende ‘oplage’ klaar, dus een e-record of e-book. Dit is overvloed en het verlaagt de prijs van lezen of naar prachtige muziek luisteren.

Zo geldt dit ook voor boekhouders. Ze zijn ook steeds meer te ‘downloaden’.

Hoe dan een boekhouder ontslaan zonder problemen

met de Belastingdienst?

De menselijke handelingen en het eenvoudige denkwerk van een boekhouder wordt vervangen door software. De rol van een boekhouder verschuift via controleur naar adviseur en mentor. Je schakelt ze in om zekerheid te creëren of de belastingzaken goed gaan. Of je huurt ze in als sparring partner bijvoorbeeld hoe je op commando meer winst manifesteert. 

Wie wil dit niet?!
Het gevolg: Lagere administratiekosten voor een ondernemer en een andere, betere toegevoegde waarde van een ‘boekhouder’. Of gewoon ontslaan;-) En de boekhouders zelf gaan ook minder suf werk doen LOL, dus een grote WIN-WIN te bereiken voor meerdere partijen!
Hierdoor creëer je synergie en dus overvloed, vooral voor jou!

Wat is dan de volgende stap voor ZZP’ers?

Ik ben eerlijk, niet alle zzp bedrijven zijn eenvoudig en lijken op elkaar. Laatst zei een belastingexpert tegen me: “Ik ben toch verrast hoe interessant zzp ondernemingen zijn. Er speelt veel meer dan ik dacht.”

‘Simplicity’ is voor mij een toverwoord en ik schat in, eventueel met een beetje ondersteuning, 25% à 50% van deze ondernemingen simpel zijn, rechttoe rechtaan. Dit zegt trouwens niets over hun waarde die ze toevoegen, omdat ze meestal fantastische dingen doen. Het gaat dus over de eenvoud van administratie en belastingzaken.

Hun aangifte inkomstenbelasting is eenvoudig, alleen de Belastingdienst maakt het ons nog lastig door hun verwarrende software, maar…voor deze zzp’ers heb ik geweldig nieuws. Pak dit direct op:

Het goedkope DigiBTW is de eerste online boekhoudsoftware dat in staat is om de inkomstenbelasting aangifte voor zzp'ers uit te voeren!

Zie je het voor je hoe laag je boekhoudkosten wordt? Het scheelt honderden euro’s per jaar.

Klik op de groene knop << Ja, ik wil het ook >>  en ontdek hoe je dit doet!