Page content

BELASTINGZAKEN REGELEN ZONDER ZORGEN

Inkomstenbelasting


Wil jij binnen 1 minuut weten hoeveel zakelijke inkomstenbelasting je moet betalen d.m.v. Excel rekentool?

Simpel, snel en verhelderend.

Voorkom dat pijnlijk moment: weet jij pas na de aangifte hoeveel belasting je moet betalen? Dus te laat voor belastingreductie?

Knip en plak je omzet en kosten in de rekentool en je weet hét op elk moment van de dag. De jaarlijkse belasting-"paniek" ben jij voor..

Ontdek hier de Excel rekentook "Bereken je inkomstenbelasting"

Jaarafsluiting


De Belastingdienst controleert de btw-ondernemers extra in 2016 en 2017 op wat in de jaarrekening staat en de btw-aangiften. De juiste jaarafsluiting helpt je met het risico reduceren op die belastingcontrole.

Je verspilt ook geen tijd met zoeken wat je allemaal moet doen. Wacht niet langer op een accountant of boekhouder. Neem je stuur in eigen handen en zorg voor een correcte jaarafsluiting.

Ontdek hier meer over de cruciale jaarafsluiting

Reduceer Belasting


Nooit meer zoeken naar aftrekbare kosten voor de belastingvermindering. Direct weten waar je aan toe bent. En geen stomme fouten maken. Alle aftrekbare kosten en posten direct online beschikbaar voor jou!

Handige checklist om je (btw-)aangiften te controleren en onder de juiste grootboekrekeningen te boeken. Heldere taal. Mocht jouw situatie net even anders zijn, dan geeft de boekhouder Elma de Bruijn je het juiste antwoord.

Uiteraard ga je ook belasting besparen!

Ontdek hier wat jij met online module "101+ aftrekposten" bereikt >>

Sneller Aangiften doen


Wil jij stoppen met je tijdrovende administratie? En snel boekhouden zonder in de problemen te raken met de Belastingdienst? Wil je vervolgens ook nog je boekhouderskosten verlagen of zelfs zonder een boekhouder of accountant werken?

Dat kan met het top 5 beste online boekhoudprogramma speciaal voor zzp'ers Voorbeelden: Acumulus of e-Boekhouden.

Ontdek nu meer!

P.S. Ontdek hoe jij voor zorgenloos je belastingzaken regelt.