Eenvoudig Zelf boekhouden In Boekhoudprogramma of Excel ?

Simpel, Moeiteloos, Sneller Je Boekhouding Doen
Zonder Hoge kosten?  

Ontdek Consistent Zelf Online Boekhouden met App

Start je gratis online training 

- 1-

Snuffelen Aan 

Online Boekhouden?

Hoe voelt een citroen in je mond? Als je als ondernemer wil voorkomen dat je een boekhouder wordt en toch grip op je belastingzaken en financiën wil hebben, dan is deze introductie over (online) boekhouden geweldig. Geen accountant of boekhouder aan het woord, maar een deskundige ondernemer... dus simpele taal.

- 2 -

Simpel Opstarten Van

Online boekhouding?

Complex? Nee, dat was het vroeger wel, maar oude, beperkende verhalen mogen we loslaten.

Begin zo snel mogelijk met het saaiste stuk en dat is gelukkig eenmalig

   BASISINSTELLINGEN AANVULLEN 

Stap-voor-stap word je meegenomen en mocht het onverwachts toch niet lukken, dan staat een helpdesk voor je klaar.

- 3 -

Ontvang Snel Je Geld!

De meest tijdslopende activiteit drastisch reduceren? Ontdek welke cruciale rol je bankrekening heeft. Dit is nu echt een moetje om te regelen, maar nu heb jij het voordeel! Een bankkoppeling reduceert je boekhouding met 80%. En het heeft nog meer voordelen; sneller je geld ontvangen

Online offerte maken is best leuk

- 4-

Simpel BTW-aangifte DOEN

Kun je het voorstellen: met 1 druk op de knop de btw-aangifte doen? Wat een worsteling scheelt dat elk kwartaal.

Van belang is ook dat je de juiste kosten aftrekt om minder omzetbelasting te betalen. Je leert het allemaal in trainingsvideo 4.  

Administratie is nooit meer saai

- 5- 

Facturen op maat maken en crediteren

Ondernemers zwoegen regelmatig te veel. Geen zorg meer, want het kan anders. 

Je leert over de factuursjablonen, offertes en facturen op maat maken, maar ook hoe je eenvoudig facturen crediteert als ze fout zijn gemaakt. Geen zorg mee hoe het goed of fout gaat in je boekhouding.

 

-  6 -

Uurtje-factuurtje?

Heb je nog de eer om elk uurtje dat je werkt om te zetten in een factuur? Dan is een goede urenmodule van belang zodat je vlotjes de factuur voor je klant maakt. Dit scheelt tijd, voorkomt fouten en dus heel veel vragen van je klant en uiteindelijk ontvang je sneller je geld. En mocht je een (web)shop hebben? Je ontdekt hoe je je voorraad bijhoudt door online boekhouden! Maar ook je kilometervergoeding.
Testaccount e-Boekhouden aanvragen

Open Testaccount voor Training

Je kunt natuurlijk eerst gaan vergelijken welke boekhoudsoftware het beste bij je bedrijf past, maar uit reviews blijkt dat e-Boekhouden populair is bij zzp en kleine bedrijven.


Maak daarom een vrijblijvend testaccount aan voor deze gratis online training en je kunt direct aan de slag. Starters hebben zelfs 15 maanden lang gratis toegang.

Tijd voor ondernemen

EINDELIJK! Hier leer je slim en moderne online boekhouden met app waardoor je geld bespaart en tijd overhoudt voor ondernemen.


Je voorkomt opgescheept te zijn met een grote berg facturen en bonnetjes die overal zwerven; in mailbox, op je mobiel, in je broekzak of tas. En je vermijdt het saaie gedeelte van je boekhouding: gegevens overtypen en facturen op een volgorde leggen en in een dossiermap archiveren. 


Anders ga je je administratie uitstellen en de chaos is na 3 maanden of een jaar veel groter. Met als gevolg dat je altijd gehaast je boekhouding moet bijwerken voor een deadline van de Belastingdienst. Haast betekent vaak ook veel fouten maken en juist dat wil je vermijden richting de Belastingdienst


Daarom leer ik je het 3-staps boekhouding framework. Het stopt dat je bezwijkt onder je administratielast. Hierdoor is je mind meer relax en heb je meer tijd over voor ondernemen.


Online boekhouden met een app helpt je hiermee. In de video ontdek je 8 tips wat een simpel online boekhoudprogramma voor je doet.

Fundament van Modern Boekhouden: 

Meer dan 80% van je boekhouding is gedaan,

als je betaalt en betaald wordt.

Simpele, intuïtieve automatisering doet de rest tot 95% of meer!

3-staps INSTA-boekhouding

BETALINGEN

#LABELEN

Online factureren: wat is het, waarvoor dient het, wat beste keuze?

VERBINDEN

Het lijkt bijna op een Instagram-post:

  • Maak
  • # Label
  • Deel

Het is zo simpel geworden. Geen moeilijk gedoe meer met bijvoorbeeld 'dubbel boekhouden'.  En een grootboekrekening gebruiken is niets anders dan het juiste 'label' toevoegen aan een betaling.

 Moeiteloosheid was altijd mijn ideaal en dankzij het beste, populaire online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl is mijn droom uitgekomen.

Hallo, Ik ben Elma de Bruijn

Ik ben boekhouder, auteur van het boek 'De illusie van geld, een andere kijk op geld' en internationale business abundance mentor.

Net als ik wil een ondernemer:

- klanten blij maken

- vrijheid ervaren

- geld verdienen

- kosten besparen

- investeren waardoor veel beter wordt

- winst maken

- 'ondernemersloon' ontvangen voor prachtige lifestyle

- zonder tijdsdruk

- zonder zorgen

- zonder stress

- met grote voldoening

Meestal verpest de boekhouding dit plaatje voor de ondernemer!

Als ondernemer wil ik ook snel klaar zijn, want ik wil mijn tijd nooit verspillen aan mijn eigen administratie en andere wetgeving waar we aan moeten voldoen. Dat klinkt misschien gek als boekhouder, maar ik vind alleen snel cijfers krijgen interessant. Niet na een uur of twee zwoegen, maar binnen een paar minuten. Cijfers zijn een van de krachtigste middelen om je bedrijf te manifesteren, op jouw voorwaarde. Maar meestal zijn die cijfers zonder emoties. Zonder het verhaal erachter te beseffen en te vertellen.