De snelste en gemakkelijkste manier om inkomstenbelasting te berekenen voor ZZPers
Rekentool Inkomstenbelasting berekenen voor zzp met Belastingblitz

De snelste en gemakkelijkste manier om inkomstenbelasting te berekenen voor ZZP'ers

Hoe je binnen 60 seconden je inkomstenbelasting voor zzp'ers nauwkeurig berekent? 

Belastingaangifte doen kan een tijdrovend en lastig proces zijn, vooral als je zzp'er bent en niet precies weet wat je moet doen. Dus hoe ga je inkomstenbelasting reserveren, eenvoudig, snel en moeiteloos? Door een voorlopige aangifte te doen? Nee, natuurlijk wil je dat niet. Gelukkig is er een oplossing: BelastingBlitz ! Deze innovatieve tool maakt het reserveren van je inkomstenbelasting niet alleen sneller en nauwkeuriger, maar ook eenvoudiger en minder stressvol. 

Besparen? Eerst weten hoeveel je gaat betalen


Waarom BelastingBlitz de perfecte tool is voor snel berekenen van inkomstenbelasting voor zzp'ers op elk moment van de dag?

In dit artikel gaan we dieper in op hoe BelastingBlitz werkt – snel, eenvoudig en zonder inspanning - en hoe het jou kan helpen bij je inkomstenbelasting reservering en zelfs je jaarlijkse belastingaangifte. Met BelastingBlitz kun je binnen 1 minuut je inkomstenbelasting voor zzp'ers nauwkeurig berekenen. Het enige wat je hoeft te doen, is een paar gegevens invullen en de tool doet de rest. BelastingBlitz zorgt ervoor dat de ondernemersaftrekposten automatisch worden toegepast en dat je hiermee voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Belastingreservering wordt een fluitje van een cent. Het zet je aan tot slimme belastingreducties waardoor je minder hard hoeft te werken … simpel, snel en moeiteloos!

Hoe BelastingBlitz rekentool je helpt om tijd en geld te besparen bij reserveren van inkomstenbelasting voor zzp'ers? 

BelastingBlitz is eenvoudig te gebruiken. Nadat je je hebt aangemeld, je Excel reken-app hebt gedownload, hoef je alleen maar je financiële gegevens in te voeren, zoals je omzet, uitgaven en een paar vragen te beantwoorden voor de aftrekposten speciaal voor zzp’ers. BelastingBlitz berekent vervolgens automatisch je belastingaangifte en toont je het bedrag dat je moet betalen of terugkrijgt van de Belastingdienst.

Je kunt dus direct van het begin van het jaar geld reserveren. Zo voorkom je onverwachts hoge belastingaanslagen. Of je vermijdt de zenuwen of je wel genoeg geld hebt om de Belastingdienst te gaan betalen.

Wat zijn de voordelen van BelastingBlitz rekentool t.o.v. inhuren boekhouder?

Maar wat maakt BelastingBlitz nu zo'n geweldige tool voor zzp'ers? Hier zijn een aantal redenen:

1.    Tijdbesparing

Met BelastingBlitz hoef je geen tijd te verspillen aan het doorploegen van belastingwetgeving of de website van de belastingdienst of het handmatig invullen van een voorlopige aangifte. Of een grove berekening uit je hoofd. De tool doet het werk voor jou en bespaart je dus kostbare tijd die je kunt besteden aan je onderneming. Elk moment kun je het raadplegen en ben je nooit meer afhankelijk van een boekhouder die je geld kost.

2.    Nauwkeurigheid

Door het gebruik van geavanceerde rekenkracht van de Excel app, zorgt BelastingBlitz voor een nauwkeurige berekening van je inkomstenbelasting. Hierdoor weet je zeker dat je geen fouten maakt en dat je tijdige inkomstenbelasting reserveert (die ook voldoet aan alle wettelijke vereisten).

Je kunt de Excel rekentool meerdere keren in het jaar raadplegen. Bijvoorbeeld: als je een businessidee uitwerkt en je dus weet welke impact inkomstenbelasting het heeft op de prijs van je dienst of product.

3.    Gemak

BelastingBlitz is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De Excel app is eenvoudig en intuïtief, waardoor je snel en gemakkelijk door het proces kunt navigeren. Bovendien is de tool beschikbaar via de cloud, zodat je overal toegang hebt en kan downloaden. Op elk moment kun je checken hoeveel geld je opzij moet zetten voor de jaarlijkse inkomstenbelasting. De rekentool BelastingBlitz maakt het simpel.

4.    Kostenbesparing

Door het gebruik van BelastingBlitz bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. De tool is namelijk veel goedkoper dan het inschakelen van een belastingadviseur of boekhouder en bespaart je dus flink wat kosten. Deze gaat een halve aangifte inkomstenbelasting invullen en is al snel een half uur bezig. Je hebt de rekentool dan al direct terugverdiend. Je hebt het reserveren van de belastingen dus in eigen handen. Plus je krijgt ook tips mee hoe slimmer om te gaan met bijvoorbeeld toeslagen.

De meeste boekhouders of accountants denken hier niet aan. Ik, Elma die BelastingBlitz heeft ontworpen, denk hier wel aan wegens mijn veelzijdige achtergrond als ondernemer en (kwaliteits-)manager.

5.    Betrouwbaarheid:

BelastingBlitz is een betrouwbare tool die voldoet aan alle wettelijke vereisten en die regelmatig wordt geüpdatet om ervoor te zorgen dat je altijd gebruik kunt maken van de nieuwste belastingeisen en mogelijkheden.


boekhouding inkomstenbelasting toeslagen vinger aan de pols


Automatische belastingaftrekposten toepassen met BelastingBlitz

Als zzp'er wil je natuurlijk zoveel mogelijk belasting besparen en gebruikmaken van alle mogelijke aftrekposten. Maar het kan soms een uitdaging zijn om alle regels en mogelijkheden bij te houden en te weten waar je recht op hebt. Gelukkig kan BelastingBlitz je hierbij helpen.

1.    BelastingBlitz is uitgerust met geavanceerde rekenkracht die bijna automatisch alle mogelijke belastingaftrekposten detecteert en toepast op je zakelijke inkomstenbelastingberekening. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te verspillen met het uitzoeken van alle regels en voorwaarden, en dat je er zeker van kunt zijn dat je geen aftrekposten over het hoofd ziet.

Enkele voorbeelden van mogelijke aftrekposten zijn:

  1. Zelfstandigenaftrek
  2. Startersaftrek
  3. MKB-winstvrijstelling
  4. Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek
  5. Pensioenopbouw
  6. Algemene heffingskorting die afhankelijke is van je inkomen
  7. Inkomstenafhankelijke arbeidskorting

… en nog meer!

Door deze aftrekposten toe te passen, kun je veel geld besparen op je belastingaanslag en meer overhouden voor je onderneming of voor je ondernemersloon.

Met BelastingBlitz hoef je hier geen enkele moeite voor te doen. Het enige wat je doet is je gegevens invoeren en de Excel app doet de rest. Dus waarom zou je nog zelf alle aftrekposten uitzoeken als BelastingBlitz het allemaal voor je kan doen? Maak gebruik van deze handige tool en bespaar tijd en geld op je belastingaangifte.

BelastingBlitz rekentool voor inkomstenbelasting berekenen voor zzp'ers

Je inkomstenbelasting planning stroomlijnen met BelastingBlitz

Al met al is BelastingBlitz een geweldige tool voor zzp'ers die snel, nauwkeurig en gemakkelijk hun inkomstenbelasting willen berekenen. Plannen is het halve werk. Het biedt kansen om meer belasting te besparen. Dus waar wacht je nog op? Probeer BelastingBlitz, de inkomstenbelasting rekentool voor zzp’ers vandaag nog en ervaar zelf hoe eenvoudig en stressvrij belastingberekeningen kunnen zijn!