Page content

BTW teruggave door duurzame investering

Btw teruggave door duurzame investering wilt iedereen wel hebben en daarom wordt het vaker als lokkertje gebruikt.

Als ondernemer zie je soms door de bomen het bos niet meer en ik laat in de video zien dat het begrijpelijk is. Verder 1 btw-teruggave tip die al snel oploopt naar de €1000. Maar ook een belangrijke waarschuwing!

Sorry als ik je een worst voor heb gehouden. Bewust gedaan anders doen de marketeers het. U bent nu in ieder geval gewaarschuwd 😉

Je wilt weten of de Btw teruggave door duurzame investering rendabel is voor jou?

Goed besluit om het uit te rekenen. Voor de investeringsberekening, die onafhankelijk van de leveranciers is gemaakt, ondersteun ik je graag. Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

 

Laat een bericht achter! Dat waardeer ik bijzonder!

Comment Section

2 reacties op “BTW teruggave door duurzame investering


Door jos brok op 28 oktober 2014

Beste Elma,

Helemaal mee eens, maar…….soms moet je iets niet uitrekenen! Je noemde heel kort even de natuur als een van je criteria en die kwam ik in de afweging daarna niet meer tegen. Natuurbehoud heeft ook waarde. Een waarde die zich niet zo makkelijk laat vaststellen, maar daardoor niet minder waard is. Dus ik heb al vele tientallen zonnecellen en geniet elke dag van mijn ochtend of beter avonddouche op zonnewater en dit typen op mijn laptop op zonenergie! Onbetaalbaar!

groetjes jos


Door Elma de Bruijn op 29 oktober 2014

Dag Jos,goed geluisterd en in feite had ik in de video nog even aandacht willen geven aan de overweging natuur. Op het eerste gezicht lijken de zonnepanelen de natuur een handje te helpen tegen vervuiling. Maar ….. ik weet nog niet met zekerheid te zeggen of dit ook over de hele keten geldt.
Hoe belastend is het maakproces? Onder welke omstandigheden werken de fabrieksarbeiders? En wat gebeurt er na 25 jaar met die zonnepanelen? Wat gaat de natuur dat kosten? Dat zit allemaal in mijn achterhoofd als ik een besluit ga nemen.
Ondertussen heb ik een relatief energiezuinig huis en ga ik volgend jaar een bedrijfsfiets kopen zodat ik geen elektrische auto hoef aan te schaffen. 1 benzineauto is al weg gedaan 🙂

Fijn dat het je bijzonder goed bevalt die zonnepanelen!

Plaats een reactie


*