Boekhouder verkoopt je tijd
29 augustus 2014 

Boekhouder verkoopt je tijd

Rare titel voor een boekhouder? Nou, dit is mijn top inzicht in deze zomer. Tijdens het schilderen van mijn huis (buitenkant) opgedaan.

En ik denk dat jij óók tijd verkoopt!

Volg hier even mijn gedachtegang.  En dan gaan we naar jouw onderneming toe. Het maakt je een betere ondernemer. 100% zeker weten!

Je denkt misschien:  “Elma, waarom zelf schilderen en niet uitbesteden?” Het ging niet om de kostenbesparing, ofschoon die er was.  Het scheelt een extra €396 omzet per maand 😉

Dat het tijdrovend en soms ook zwaar was namen wij geheel voor lief. Belangrijk was de waardevolle invulling van de tijd of beter gezegd het resultaat.

Kwaliteitstijd door vaardigheden

De vorige schilders, relatief goedkoop, hadden kwakzalver-verf gebruikt. Met een flinterdun laagje. Ze waren ook teruggeroepen door ons.  En ze hebben een beetje gepoetst in plaats van geschuurd.  Misschien wisten ze wel hoe het moest, kennis, maar ze hadden niet de vaardigheden toegepast.

Na een paar jaar hadden wij daar last van. Dus toch maar weer onze schilderskleren aangetrokken. Onze skills voor een grondige schildersbeurt hebben wij dus weer ingezet.

Kortom….

Als ik iemand in huur wil ik tijd besparen

Het moet wel de kwaliteit opleveren! Het moet wel zinvol zijn. Het moet een bijdrage leveren. Onze vorige schilders zijn er niet in geslaagd. Helaas! Ze hadden niet de juiste skills.

Het was toch “dure” tijd.

Zo´n situatie wil ik je besparen. Het is daarom nu tijd voor het bruggetje naar jouw onderneming.

Om te snappen waarom ik als boekhouder je tijd verkoop ( en jij waarschijnlijk ook)  …

[ doorgaan-> ]

 

Over de schrijver
Elma de Bruijn is een visionaire boekhouder en dol op cijfers. Ze inspireert kleine ondernemingen om hun saaie administratie anders te zien. Door skippen van administratie en meer winst maken door betere focus op klanten, dankzij de boekhouding. Waarom? Ze weet uit eigen ervaringen hoe frustrerend hoge accountantskosten voelen en belastingen onnodig vaag zijn. Tevens heeft ze keihard ondergaan hoe belangrijk cijfers zijn, zowel financiële als andere business cijfers. Het maakt of breekt je onderneming, hoe klein dan ook. Ze weet het, omdat ze eens ook ondernemer was zónder kennis. Wees gerust, dat was vóór dat ze accountancy ging studeren;-) Nu weet ze dat het anders kan.
Reactie plaatsen

Zoek hier voor meer kennis en tips

Je verveelt je niet. We hebben meer dan 250 artikelen over deze onderwerpen:

arrow_drop_up arrow_drop_down