Het 39+ valkuilen consult met een zzp boekhouder
Leer 39+ valkuilen zelf boekhouden van zzp boekhouder

Leer 39+ valkuilen zelf boekhouden van zzp boekhouder

 

ZZP boekhouder zegt: 

"Uitstellen is geen afstellen bij boekhouding- en belasting-zaken"

Met een zware bulldozer schuift menig ondernemer de administratieve last vooruit totdat het niet langer kan. De meeste die in deze boekhouding en belasting valkuil stappen staan financieel er minder florissant voor. Regelmatig maken starters ook missers waardoor ze in de problemen komen met de Belastingdienst. Het is geen regel, maar op een onverwachts moment keldert de omzet. Opeens hebben ze geldproblemen, Vergeten belasting te reservering of kennen bepaalde belastinggrenzen niet waardoor ze belastingvoordelen missen. Kortom, ze komen in financiële crisis waar ze niet snel uitkomen. Ook zzp’ers niet. Helaas iets te veel gezien de laatste 2 jaar.

Wat zij ook niet slim doen

Ze zoeken vaak de kennis op een eenzijdige manier: internet - het portaal voor gratis kennis. De andere kant van de gratis-kennis -medaille is: het is de starters gids naar 39+ valkuilen waardoor je de Belastingdienst uitdaagt! Succesvolle ondernemers weten dit en schakelen tijdig expertise in. Ikzelf ben ook geregeld in de valkuil `alles is gratis te vinden`gestapt op andere vakgebieden. Het heeft me veel vertraging gekost om succesvol te worden. En voor boekhouding en belastingzaken geldt waarschijnlijk hetzelfde voor jou. Hoe bewaak jij dat:

  • jij goed handelt volgens de Belastingdienst
  • jij het zelf boekhouden óók als zinvol ervaart
  • jij zonder kleerscheuren je door het belasting-land beweegt?
  • jij vlotjes je boekhouding doet

In 4 stappen is het je helder.

Video thumbnail for vimeo video Maak je 90 dagen ondernemersplan makenKeuze: Blijf uit de 39+ valkuilen anders daag je de Belastingdienst uit!

  Elke ondernemer die begint met zelf boekhouden heeft allerlei kleine en belangrijke vragen. Hun intentie is om uit die 39+ valkuilen te blijven. Wie wilt geen problemen met de Belastingdienst en geen financiële problemen? Jij ook neem ik aan! Zoek jij al lang op internet naar meer kennis voor je vragen zoals: alert_warningAan welke eisen moet ik voldoen volgens de Belastingdienst? alert_warningHoe kan ik signaleren dat ik hieraan niet voldoe en problemen krijg met de Belastingdienst? alert_warningWat is aftrekbaar van de belasting en wanneer ga ik de fout in? alert_warningHoe stroomlijn ik het beste mijn administratie waardoor ik tijd over houd voor mijn klanten? alert_warningMis ik nog andere belastingvoordelen of wanneer raak ik het kwijt waardoor ik meer moet verkopen? alert_warningWanneer krijg ik een "boete"? alert_warning Is uren- en kilometerregistratie wel of geen onzin? alert_warningWanneer heb ik voldoende winst?   Misschien heb je al veel "feiten", maar wat is waar? En weet je of het volledige verhaal is?  

stap 2Hoe anders: Waar vind jij betrouwbare antwoorden op jouw belasting valkuilen?

    Je zoekt op internet al lang naar antwoorden over boekhouden en ondernemersbelastingen, maar je mist toch het complete verhaal. Je kunt 2 dingen doen.

  1. Nog langer door blijven zoeken. Er is veel informatie te vinden en meer boekhouders of accountants gaan online actiever worden. Het nadeel is: je verlies veel kostbare tijd.
  2. Of je pakt de kans dat ik, zzp boekhouder,  jou antwoorden geef in het “39+ valkuilen consult”.

Nieuwsgierig wat het inhoudt? Je krijgt antwoorden op: Check-icon (2)Welke 39+ valkuilen van groot belang zijn voor jouw bedrijf om zonder kleerscheuren te overleven Check-icon (2)Hoe jij dit borgt zodat je geen problemen met de belastingdienst hebt Check-icon (2)Hoe jij dit borgt zodat jezelf ook voordeel ervaart (minder administratie, minder boekhouderskosten) Check-icon (2)Waar jouw twijfels zitten over boekhouden en belastingzaken en hoe aan te pakken Check-icon (2)Wat jouw top 3 acties zijn om succesvol én zinvol je boekhouding op te zetten (maatwerk) Check-icon (2) Wanneer Excel Boekhouding wel of niet een goede keuze is Check-icon (2) Hoe jij  onafhankelijker wordt van een boekhouder Check-icon (2) De meest belangrijkste belastingtips voor starters Check-icon (2) En alle andere vragen die je hebt, dus je mag onbeperkt vragen stellen:-)   Belangrijk is dat jij meer rust gaat ervaren over het zelf boekhouden. Het goed inzetten van je boekhouding voor je bedrijf geeft je ook meer gevoel van vrijheid. Je neemt de regie over je bedrijfsfinanciën in jouw handen. Het eenmalige consult is een mooie stap voorwaarts. En we kunnen het `op afstand` doen.   Voor een beter resultaat, krijg je vooraf huiswerk van mij. Het belang ervan is groot, omdat ik je vervolgens in het consult: Check-icon (2) 3 waardevolle berekeningen (met jouw cijfers) toon om je oogjes te openen over je kosten van je boekhouding, je belastingen en je ondernemersloon  

stap 3Leer: Waarom succesvolle ondernemers niet in die valkuilen trappen? 

    Succesvolle ondernemers / zzp'ers hebben een focus en verliezen geen tijd met iets wat ze niet kunnen. Ze zoeken hulp van experts. Het is een van mijn keiharde leerlessen geweest om echte hulp in te schakelen. Ik heb het vaak te laat gedaan. Het heeft me nog lang een schuld nagelaten. Gelukkig leren we snel:-) Jij blijft problemen voor als je tijdig kennis inroept en met mij het 39+ valkuilen consult aangaat. Je gaat vervolgens zelfstandig verder. Dat kun je door mijn eenvoudige checklist die ik in de praktijk gebruik.   stap 4 

Pas het toe: valkuilen blijf je uit als je ze herkent

  Ga het aan: het 39+ valkuilen consult. Ik kan je een lijst met valkuilen geven, maar je weet dan nog steeds niet hoe je ze ontwijkt. Waarom wachten totdat blijkt dat je honderden € extra kwijt bent aan belastingen of tijd (van een boekhouder). Het is ook belangrijk om te weten hoe je 39+valkuilen signaleert. Ik help je om een superster in boekhouding te zijn :-) Neem contact op Voor jou betekent dit maar een eenmalig investering van €69 ex btw (dus €83.49 incl btw). Uiteraard aftrekbaar voor de belastingen ook al heb je je bedrijf nog niet gestart! Aan jou de keuze of je langs komt op mijn kantoor of we via Skype of telefoon de impact van alle 39+ valkuilen van zelf boekhouden doornemen.   Bonus  Je ontvangt ook extra Bonussen(gratis). eenvoudig-boekhouden-stap1Het voorkomt jou van de kritische valkuil: “Geen Genoeg Geld Om Belasting Te Betalen”. Hierdoor ga je belasting reserveren. Jij ontvangt gratis per direct:

  • Excel sheet “Bereken Je Inkomsten Belasting (waarde á €19 )
  • Inclusief de `7 belasting grenzen die zorgen dat je veel belastinggeld misloopt´ (waarde á €50 ) .

Je downloadt het in jouw gratis ledenportaal waar je direct toegang hebt na je betaling. eenvoudig-boekhouden-stap2 Na ons gesprek ontvang je de Checklist: Vermijden Van 39+ Valkuilen. Ons consult zal hierdoor beter beklijven bij je. En je kunt ergens op terug vallen zodat je onafhankelijker wordt van boekhouders.   Tevredenheidsgarantie Mocht je na het gesprek vinden dat het niet zinvol was, dan krijg je je geld per direct terug. Ik verzeker je dus dat de investering het echt waard is. Alles wat je moet weten zal ik met je delen. Ga winnen van je boekhouding en belasting monster:  Klik op de link >>

Ja, ik wil het 39+ valkuilen consult hebben >>