Acumulus Boekhouding Controle Door Boekhouder

Acumulus Boekhouding Controle Door Boekhouder

Belastingcontrole van boekhouding zzp:

Is Acumulus Boekhouding Controle zinvol ?

Belastingcontrole van boekhouding zzpTwijfels over het boekhouden en de belastingaangiften is begrijpelijk. Er verandert elk jaar zoveel in de belastingwetten dat (jaarlijkse) controle van een boekhouder zinvol is. Ikzelf heb niet voor niets het 39+ valkuilen gesprek en 101Belastingtips tot leven geroepen. Af en toe een extra controle geef je gewoon meer vertrouwen dat je belastingaangiften betrouwbaar zijn. En waarschijnlijk ook extra belastingbesparing ;-) (61% van mijn nieuwe klanten besparen veel geld nadat ze overstappen van een andere accountant of boekhouder).  

Meer zekerheid over je Acumulus Boekhouding

Kies je liever meer zekerheid door jaarlijkse boekhouding controle van een boekhouder? Dan is mijn Controle Module iets voor jou. Het is inclusief de controle van de (voorlopige) jaarlijkse belastingaangifte inkomstenbelasting. Jij voert het uit. Ik kijk het (vooraf) na en geef je belastingtips en adviezen indien noodzakelijk blijkt. Neem contact met mij op. We stemmen eerst af wat je behoefte is. Uiteraard vrijblijvend.   Investering: €150.00 ex btw voor de Acumulus boekhouding controle en (concept) aangifte inkomstenbelasting 

P.S. een Excel boekhouding controle kan ook, maar deze is bewerkelijker en vraagt een hogere investering ongeveer €225 ex btw.   

Tot ziens, Elma de Bruijn