20% boekhouden is het beste sinds typemachine uitvinding
arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom maar 20% boekhouden het beste is sinds de typemachine uitvinding?

Waarom maar 20% boekhouden het beste is sinds de typemachine uitvinding?


Slim boekhouden : Waarom typen als we sneller klikken? Mocht je het hebben gemist: 80% van je boekhouding is gedaan als je betaalt en betaald wordt!   De hamvraag is wat is die andere ...

20% boekhouden voor eenvoudige zzp boekhouding?

Hiervoor heb ik weinig woorden voor nodig:

checkbox-red-checkklant blij maken met je factuur in 3 mini-stapjes

checkbox-red-check klik-klak-klaar download bankafschriften

checkbox-red-check kostensoort bepalen

checkbox-red-checkbtw tarief controleren of aanpassen  

En vervolgens is de btw aangifte 100% ok. En tevens de jaarrekening klaar voor de aangifte inkomstenbelasting - 99,999% betrouwbaar. Oh ja, de laatste 2 punten hoef je vaak maar 1 keer in te stellen.   Tip: doe achteraf een controle. Dat bespaart je een hoop belasting of gezeur met de Belastingdienst.

Geloof je het niet: zo weinig boekhouden?

Zo eenvoudig? Ik had ook water in m´n ogen na mijn ontdekking. Mijn baas betaalde toendertijd duizenden euro´s te veel aan een accountantskantoor. Je snapt wel hoe hij reageerde toen ik hem hét uitlegde. Bekijk daarom onderstaande video over het slimme boekhouden en ik leg het jou ook uit.  

.
De oplossing is een eenvoudig boekhoudprogramma: Acumulus. Wil je direct aan de slag? Jij kan het ook: makkelijk het boekhoudprogramma direct in gebruik nemen. Wacht even! Vraag eerst een testaccount aan. Het bespaart je 1 maand a euro 9,95 ex btw. Nog belangrijker je kan het boekhoudprogramma ook lekker uitproberen zonder dat je aan het maandabonnement vast zit. Ofschoon dat geen ramp is bij Acumulus kan ik je verzekeren.


 Ontdek boekhoudsoftware

Vraag het gratis account aan. Op de volgende pagina, rechts in het midden, vind je het aanvraagformulier. Na het invullen krijg je direct toegang. Succes! Jij kan het ook!