Belastingaankondiging en gratis update

Hoe voorkomen je om je btw aangifte te vergeten? De Belastingdienst stuurt géén belastingaankondiging meer van de btw aangifte. Een goede bezuiniging vind ik zelf! Ga je het niet vergeten als je maar 1 keer per kwartaal btw aangifte doet? Geen aangifte betekent problemen met de Belastingdienst hebben. Boetes als gevolg. Gelukkig heb ik een oplossing:

de belasting-alert

Gratis service voor jou als (regelmatige) bezoeker van mijn kennisbank. Ik zorg dat je een:
  • btw aangifte aankondiging ontvangt aan het eind van het kwartaal
  • herinnering ontvangt +/- 10 dagen later
  • URGENTE ALERT per mail krijgt een week voor het einde van de btw aangifte deadline

En wat krijgt u nog meer in de btw aangifte alert?

In de mails zal ik ook belastingtips gegeven en/of een belangrijke belastingwijzigingen. Je voorkomt (hopelijk) hiermee dat je in de problemen raakt met te late aangifte (met boetes) en met onverwachtse belastingwijzigingen.

Hoe belasting-alert ontvangen?

Door inschrijving en op elk moment kun je jezelf ook weer uitschrijven. Ja, ik wil de gratis belasting-alert ontvangen en schrijf me nu hieronder in: Start workshop met boekhouder   P.S.1 Je kunt zich op elke moment ook weer uitschrijven van de belasting-alert P.S.2 Ik doe mij best, maar het kan zijn dat ik ook een belastingwijziging mis en dus niet meld via de belastingalert. Ik kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Helaas moet ik dit even melden. Het heeft met name te maken dat ik uw persoonlijk situatie niet weet.      
arrow_drop_up arrow_drop_down