Page content

9 vooroordelen over boekhouding die u tot rampkoers brengen

9 vooroordelen over boekhouding die u tot rampkoers brengen

Veel ondernemers hebben een negatief beeld over (zelf) boekhouden. Hierdoor doen zij hun boekhouding niet of nauwelijks. En hoe is dat met jou?

Je kunt een negatieve overtuiging hebben, maar brengt het je dichter bij je doel. Dit geldt voor de boekhouding, maar ook over geld of relaties en geluk.  Voor hetzelfde “geld” kun je ook voor een positieve overtuiging kiezen! Ja, het is een kwestie van keuzes maken.

 

Mijn ervaring en inspiratiebron

Ik heb zelf een behoorlijk traject achter de rug om los te komen van allerlei aangeleerde vooroordelen. Ze stonden mij in de weg voor geluk, gezondheid en succes. Het klinkt dramatisch, maar ik ben ook gewoon mens:-) Triodos Bank heeft  goed op hun vizier staan wat de overtuigingen doen met onze houding en gedrag. En hieruit vloeiend de keuzes die we maken. Regelmatig ben ik weer verrast hoe zij in prachtige video’s het verwoorden.

Kijk naar “Groei is meer dan een cijfer` en je snapt beter waarom ik het mini-e-book  ´9 vooroordelen over boekhouding die u tot rampkoers brengen` heb geschreven. Het zal u helpen tot meer rust in uw hoofd te komen (als u iets met uw overtuigingen doet).

 

 

Klik hier om het e-book ´9 vooroordelen over boekhouding die je tot rampkoers brengen` direct te downloaden

 

Laat een bericht achter! Dat waardeer ik bijzonder!

Comment Section

0 reacties op “9 vooroordelen over boekhouding die u tot rampkoers brengen

Plaats een reactie


*