Gratis Cursus Excel helpt !
14 juni 2015 
1 min. leestijd

Gratis Cursus Excel helpt !

Een kadootje:

Gratis Cursus Excel 2013 door Learnit

Graag deel ik met jou deze gratis Excel cursus. Altijd handig om de basis van Excel goed te kennen en slimme tips te ontvangen. Je bespaart hiermee je kostbare tijd.  Er is iets wat veel ondernemers over het hoofd zien. Misschien jij ook wel?

De voordelen van een Excel boekhouding lijken aantrekkelijk. Je hebt alles in eigen hand en je kunt kosten besparen! Bovendien is Excel een zeer uitgebreid programma met alle mogelijkheden tot boekhouden.

Heb jij echter een matige kennis van Excel?

Of is je Excel kennis weggezakt en wil je jouw Excel kennis opfrissen? 

Alle winst die je bereikt met een Excel boekhouding smelten als sneeuw onder de zon weg. Je gaat sneller rekenfouten maken en vervolgens verkeerde conclusies maken. Het kost je dan tijd en geld die je aan iets anders wilt  besteden. Ik zie het altijd terug in mijn besteedbare tijd als boekhouder of iemand wel of niet Excel vaardigheden heeft.

Wacht daarom niet te lang, de oplossing is hier 

>> GRATIS CURSUS EXCEL 2013.

Een gratis cursus excel 2013 helpt je met de basis van het rekenprogramma en haar mogelijkheden tot boekhouden. In zes lessen leer je een spreadsheet opmaken, basisberekeningen maken, gegevens sorteren, werken met datafilters en formules en grafieken maken. Dit allemaal door handige voorbeelden uit de praktijk.

Ga hierdoor rechtstreeks naar de 6 lessen toe:

Les 1. Kosten bijhouden bijv. Boodschappen (Basis)

Les 2. Verkoop (Basis)

Les 3. Snel Sorteren Van Gegevens (Basis & Vervolg)

Les 4. Gegevens Filteren Zoals Kostensoorten (Basis & Vervolg)

Les 5. Autokosten (Vervolg)

Les 6. Klantennamen Splitsen

Succes!

Over de schrijver
Elma de Bruijn is een visionaire boekhouder en dol op cijfers. Ze inspireert kleine ondernemingen om hun saaie administratie anders te zien. Door skippen van administratie en meer winst maken door betere focus op klanten, dankzij de boekhouding.Waarom? Ze weet uit eigen ervaringen hoe frustrerend hoge accountantskosten voelen en belastingen onnodig vaag zijn. Tevens heeft ze keihard ondergaan hoe belangrijk cijfers zijn, zowel financiële als andere business cijfers.Het maakt of breekt je onderneming, hoe klein dan ook.Ze weet het, omdat ze eens ook ondernemer was zónder kennis. Wees gerust, dat was vóór dat ze accountancy ging studeren;-) Nu weet ze dat het anders kan.

Zoek hier voor meer kennis en tips

Je verveelt je niet. We hebben meer dan 250 artikelen over deze onderwerpen: