Zelf boekhouden met boekhoudprogramma of andere tools
arrow_drop_up arrow_drop_down

Is een boekhoudprogramma zinvol?

 

Verdoe ik mijn tijd met zelf boekhouden of niet? Oke, het is nu tijd voor een boekhoudprogramma!

Boekhouden helpt u om te slagen als ondernemer. Kennis, inzichten én tool, zoals een eenvoudig boekhoudprogramma of facturatietools, helpen u sneller en makkelijker de beste resultaten te bereiken.

 

Tijdens de voorbereiding van uw bedrijf is een eenvoudige Excel Boekhouding sheet prima. Als starter ook, maar u komt al snel in de fase dat u een besluit gaat nemen: kan het ook anders? Kan het ook sneller?

Kijk naar onderstaande ‘infographic’ omtrent belang boekhouden en boekhoudprogramma en klik er op voor betere antwoorden.

 

infographics-boekhoudprogramma-zelf-boekhouden-v2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Elma de Bruijn is (online) boekhouder en dol op cijfers. Ze helpt kleine ondernemingen met hun boekhouding en belastingzaken. Het eenvoudig opzetten en helder maken vindt ze belangrijk. Waarom? Ze weet uit eigen ervaringen hoe frustrerend hoge accountantskosten voelen en belastingen onnodig vaag zijn. Tevens heeft ze keihard ondergaan hoe belangrijk cijfers zijn, zowel financiële als andere business cijfers. Het maakt of breekt je onderneming, hoe klein dan ook. Ze weet het, omdat ze eens ook ondernemer was zónder kennis. Wees gerust, dat was vóór dat ze accountancy ging studeren;-) Nu weet ze dat het anders kan. Lees verder bij "Waarom Elma" in het topmenu.
Reactie plaatsen