Zelf boekhouden met boekhoudprogramma of andere tools
arrow_drop_up arrow_drop_down
13 januari 2014 

Is een boekhoudprogramma zinvol?

Verdoe ik mijn tijd met zelf boekhouden of niet? Als je dat denkt, dan is het nu tijd voor een boekhoudprogramma!

Boekhouden helpt je om te slagen als ondernemer. Kennis, inzichten én tool, zoals een eenvoudig boekhoudprogramma of facturatietools, helpen je sneller en makkelijker de beste resultaten te bereiken.

Tijdens de voorbereiding van je bedrijf is een eenvoudige Excel Boekhouding sheet prima. Als starter ook, maar je komt al snel in de fase dat je een besluit gaat nemen: kan het ook anders? Kan het ook sneller?

Kijk naar onderstaande ‘infographic’ omtrent belang boekhouden en boekhoudprogramma en klik er op voor betere antwoorden.

 

infographics-boekhoudprogramma-zelf-boekhouden-v2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Elma de Bruijn is een visionaire boekhouder en dol op cijfers. Ze inspireert kleine ondernemingen om hun saaie administratie anders te zien. Door skippen van administratie en meer winst maken door betere focus op klanten, dankzij de boekhouding. Waarom? Ze weet uit eigen ervaringen hoe frustrerend hoge accountantskosten voelen en belastingen onnodig vaag zijn. Tevens heeft ze keihard ondergaan hoe belangrijk cijfers zijn, zowel financiële als andere business cijfers. Het maakt of breekt je onderneming, hoe klein dan ook. Ze weet het, omdat ze eens ook ondernemer was zónder kennis. Wees gerust, dat was vóór dat ze accountancy ging studeren;-) Nu weet ze dat het anders kan.
Reactie plaatsen